SAKARYA / ERENLER - Şehit Mehmet Solak Ortaokulu

Veda Yemeği

Okulumuz Şehit Mehmet Solak Ortaokulunda Sosyal Bilgiler Öğretmeni iken Serdivan ilçesi Zübeyde Hanım Ortaokulu Müdür Yardımcılığına atanan Ferit AĞYÜREK e veda yemeği düzenlendi.

Serdivan İlcemizde bir restorantta  tertiplenen  yemeğin sonunda Ferit AĞYÜREK e  Okul Müdürü İsmail YAMAN hizmet plaketini okulumuz adına takdim etti.Aynı törende okula müd yrd vekili olarak hizmeti geçmiş olan Murat YILDIZ a da hizmet plaketini okulumuza yeni atanan Müd.Yrd  Elif DAĞLI verdi.

Okulumuza yeni atanan Müd.Yrd Elif DAĞLI ya da hoş geldin çiçeğini  okulumuz adına eşi Mecit DAĞLI verdi.

Gecenin geç saatlerine kadar yapılan sohbetlerin ardından grup buruk ve sevinci birarada yaşamanın mutluluğunu tattılar.

06-11-202306-11-2023

Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 06.11.2023 15:18 - Görüntülenme: 63